Over ons

Een bedrijfsauto kopen of leasen is een investering in uw bedrijf. Wij willen u helpen om zo eenvoudig mogelijk een auto samen te stellen die aan uw wensen voldoet. Eén adres voor meerdere merken en modellen, zodat u niet uw tijd hoeft te besteden aan het bezoeken van verschillende (merk) showrooms voor een goed vergelijk. Bij ons staat eenvoud, service en een scherpe prijsstelling centraal, waarmee we onderscheidend zijn. Nieuwebedrijfsautokopen.nl is een onderdeel van Russcher Auto’s in Staphorst. Door de jarenlange ervaring in de autobranche beschikken wij over de nodige kennis. Met deze kennis en expertise kunnen wij u ook op het gebied van bedrijfsauto’s een professioneel, onafhankelijk en passend advies geven.

 

Hoe werkt het?
Via vier eenvoudige stappen kunt u een auto helemaal naar wens samenstellen. Vervolgens ontvangt u binnen 48 uur een offerte met de beste prijs. Deze offerte kan, indien gewenst, voorzien zijn van een inruilvoorstel, financial/operational lease offerte, verzekeringsofferte en/of een voorstel op het gebied van accessoires of inrichting.
Wij bieden u de keuze uit acht bekende bedrijfswagenmerken: Volkswagen, Mercedes, Renault, Opel, Fiat, Citroën, Ford en Peugeot.
Staat het merk of model dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

 

Voordelen Nieuwebedrijfsautokopen.nl

  • Meerdere merken op één adres
  • In slechts 4 stappen uw ideale bedrijfsauto
  • Gegarandeerd binnen 48 uur een zeer scherpe offerte
  • Inruil mogelijk
  • Afleverservice op elke gewenste locatie in Nederland

Aan de prijzen op de website kunnen geen rechten worden ontleend. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en BPM.