Lease

Voor ondernemers die professioneel voor de dag willen komen en hun geld niet direct willen investeren in een bedrijfsauto, bieden wij de mogelijkheid om te leasen. Voor een scherp maandtarief rijdt u een nieuwe bedrijfsauto die u zelf hebt samengesteld. U kunt kiezen tussen financial lease of operational lease.

 

Financial lease
Wanneer u kiest voor financial lease koopt u een auto met behulp van een gehele of gedeeltelijke (d.m.v. een slotsom/slottermijn) financiering. De bedrijfsauto komt op uw eigen naam of op naam van de onderneming te staan, dus niet op naam van de leasemaatschappij. Zaken als verzekering, onderhoud en wegenbelasting zijn dan voor uw rekening. Gedurende de looptijd bent u ‘economisch eigenaar’ van de auto, waardoor u gebruik kunt maken van fiscale voordelen die bij het bezit van een bedrijfsmiddel van toepassing zijn. Wanneer de looptijd is verstreken is en aan alle financiële verplichtingen is voldaan, gaat het juridische eigendom over van de leasemaatschappij naar u als economisch eigenaar.

Er zijn verschillende looptijden mogelijk. 48 tot 60 maanden zijn echter het meest gangbaar.

 

Operational lease
Als u kiest voor operational lease, ‘huurt’ u de auto voor een vast maandbedrag van de leasemaatschappij. Economisch gezien bent u geen eigenaar van de auto. Dat betekent dat de leasemaatschappij verantwoordelijk is voor zaken als verzekering, onderhoud en belasting. Aan het eind van de looptijd levert u de bedrijfsauto weer in bij de leasemaatschappij. Met deze vorm van leasen weet u vooraf waar u financieel gezien aan toe bent.

Ook hier zijn verschillende looptijden mogelijk, maar 36 tot 60 maanden zijn het meest gangbaar.

 

Weet u welke vorm van leasen het beste bij u past?
Stel dan nu uw nieuwe bedrijfsauto samen met de gewenste leasevorm (te selecteren bij stap 3) en ontvang de offerte al binnen 48 uur!

 

U wilt direct rijden?
U wilt een nieuwe bedrijfsauto kopen of leasen en u bent deze per direct nodig? Om de levertijd van de door u gekozen nieuwe bedrijfsauto te overbruggen, bieden wij de mogelijkheid om een auto te rijden op basis van shortlease. U heeft de flexibiliteit van een tijdelijke huurauto, gecombineerd met de diensten, prijs en zekerheid van een leaseauto.

Komt u er niet uit?
Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken die volledig aansluit op uw wensen.